Facebook a fost din nou primul pe listă

Tot luna aceasta am mai vorbit despre evenimente nefericite în care primul mijloc folosit pentru comunicare a fost facebook-ul. Ei bine, istoria se repetă, de această dată în frumosul nostru oraş, Timişoara. Să fiu mai explicită, în fericitul complex studenţesc. Joi noapte a avut loc un incendiu la o cunoscută şaormerie în complex. După ce studenţii au fost treziţi de focul de tabără, care a reuşit să spargă şi câteva geamuri, în jurul ore 3 jumătate, după ce şi-au mai revenit din sperietură, la scurt timp au apărut reacţiile pe facebook.

Incendiu IncendiuIncendiu

După o astfel de trezire, numai chef să dormi nu mai ai. Şi ce faci? Simplu: scrii pe facebook, împărtăşeşti, să ştie şi ceilalţi prin ce ai trecut tu. Să afle lumea din timp că a ars şaormeria şi unii care mâncau des acolo să ştie  să schimbe locaţia.

Cam asta au făcut studenţii, în timp ce primele articole de ştiri în online au apărut a doua zi la ora 11-12. Deci, din nou se dovedeşte că facebook-ul a fost primul mijloc de comunicare la care a apelat lumea, transmiţând din nou în timp real.

Lasă un comentariu