Cutremur in Web 2.0

Azi dimineaţă a avut loc un cutremur de 5,5 grade la Vrancea, care s-a simţit în mai multe părţi ale ţării. După ce multă lume a fost trezită de guduitură şi oamenii erau foarte speriaţi, au început să împărtăşească trăirile şi celorlalţi. Primul mijloc la care au apelat a fost Facebook-ul. Deja bine intrat în obiceiurile oamenilor, acesta a devenit principalul mijloc de comunicare şi de transmitere a veştilor în timp real.

La şcoală am învăţat că televiziunea şi radioul transmit ştirile în direct, în timp real, dar se pare că noile tehnologii şi reţelele de socializare le-a luat-o mult înainte. Afirm acestea, deoarece în cadrul acestui nefericit eveniment, prima televiziune a transmis la ora 6, la aproape 90 min. după ce a avut loc cutremurul.

Vorbind de web 2.0, voi aminti (sau voi duce la cunoştinţă pentru cei acre nu ştiu) de aplicaţia pentru telefoane care te anunţă cu 30 secunde înainte că va avea loc un cutremur în zona Vrancea mai mare de 4,8 grade. Aici veţi putea găsi mai multe detalii referitoare la această aplicaţie. Aplicaţia este utilă, dar voi lăsa specialiştii să îşi exprime părerile.

Anunțuri

Un gând despre “Cutremur in Web 2.0

  1. Pingback: Facebook a fost din nou primul pe listă | alina lobonti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s