Ora Pământului sărbătorită în Timişoara

Timişoara a fost aleasă anul acesta capitala Earth Hour 2013. Se pare că nu toată lumea a aflat acest lucru, deoarece unii au ignorat total acest eveniment.

Dar să încep cu lucrurile frumoase petrecute în Piaţa Operei: începând de la8:30, timp de o oră a fost stins iluminatul public în centrul oraşului. Au avut loc aprinderi de torţe, jonglerii cu focul, urmate de câteva concerte. În tot acest timp, spectatorii au putut să lanseze lampioane. Cu toate că afară a fost foarte frig, cred că nu exagerez când spun că au fost în jur de 2-3 grade, lumea s-a adunat în centru într-un număr destul de mare. A fost drăguţ să vezi copii mici duşi de părinţi, în ideea de a-i învăţa să respecte mediul.

Şi acum să trec şi la partea negativă: ideea evenimentului era stingerea luminii timp de o oră, de la 8:30 la 9:30. Se pare că nu toată lumea a vrut să respecte acest lucru, sau nu toţi au fost informaţi. Spre dezamăgirea publicului, aproape toate magazinele din Piaţa Operei au lăsat becurile şi reclamele luminoase aprinse.

Oricum, privind evenimentul în ansamblu, a fost destul de bine organizat, dar putea totuşi să fie mediatizat mai mult înainte, nu după ce a avut loc.

Earth Hour 2013, Timişoara

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s