Carrefour şi Colgate-Palmolive educă

O campania educațională inițiată de Colgate-Palmolive sub sloganul “Carrefour și Colgate-Palmolive, Împreună avem grijă de tine și de planetă”.

Colgate-Palmolive lansează campania educaţională „Carrefour şi Colgate-Palmolive. Împreună avem grijă de tine şi de planetă”, în magazinele lanţului de hypermarketuri Carrefour. Campania se va desfăşura în perioada 14 octombrie -13 noiembrie şi îşi propune să educe consumatorii în ceea ce priveşte consumul responsabil de apă.

Consumatorii pot afla prin intermediul acestui program educaţional cum pot economisi apă atunci când se spală pe dinţi, fac duş, se spală pe mâini sau spală vasele. Urmând sfaturile Colgate-Palmolive pentru aceste acţiuni zilnice, fiecare consumator poate economisi 14600 l de apă când se spală pe dinţi, 19500 l în timp ce face duş, 12000 l când se spală pe mâini şi aproximativ 17000 l când spală vasele. Un comportament responsabil faţă de consumul de apă poate duce astfel la economisirea a până 63100 l de apă anual de persoană.

Mai multe detalii despre soluţiile Colgate-Palmolive, precum şi despre cantitatea de apă pe care o putem economisi cu fiecare închidere a robinetului puteţi afla din broşurile educaţionale din hypermarketurile Carrefour pe toată durata campaniei, precum şi de pe site-ul oficial www.economiseşteapa.ro.

În plus, cei care achiziţionează produse din portofoliul Colgate-Palmolive (Colgate, Palmolive, Protex şi Axion) din Carrefour, în valoare de minim 15 RON, pot câştiga instant unul dintre miile de premii oferite în cadrul campaniei. Tot ce trebuie să facă este să prezinte bonul fiscal la standurile Colgate-Palmolive, aflate după linia caselor de marcat din Carrefour. Mai mult, dacă accesează www.economiseşteapa.ro, consumatorii mai pot câştiga prin tragere la sorţi unul dintre cele 100 de vouchere în valoare de 150 RON fiecare – valabile pentru cumpărarea produselor organice din magazinele Carrefour – sau o excursie pentru două persoane în Elveţia.

Campania educaţională pentru economisirea apei se adaugă celorlalte iniţiative prin care Colgate-Palmolive îşi demonstrează grija pentru informarea corectă a consumatorilor în privinţa impactului pe care îl au acţiunile lor de zi cu zi. Recent, compania a desfăşurat programul educaţional Protex ’’Spală-te pe mâini! Dă o mână de ajutor sănătăţii tale!’’, în care peste 5000 de copii din şcolile şi grădiniţele bucureştene au învăţat tehnica spălatului corect pe mâini, cu ocazia Zilei Mondiale a Spălatului pe Mâini sărbătoriă în fiecare an în 15 Octombrie.

sursa: http://www.retail-fmcg.ro/promovare/carrefour-si-colgate-palmolive-impreuna-avem-grija-de-tine-si-de-planeta-o-campania-educationala-initiata-de-colgate-palmolive.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s